Gangsters of Endor
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Guildovni forum.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

RICHARDO

Goto down 
+5
Nub1um
Elwainer
LudekT
Kitik
Richardo
9 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2
AutorZpráva
LudekT
Admin
Admin
LudekT

Poeet p?íspivku : 835
Registration date : 27. 08. 08

RICHARDO - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: RICHARDO   RICHARDO - Stránka 2 I_icon_minitimeWed Oct 08, 2008 6:59 pm

Berte to tak že projevil svůj názor, ale hlas se nepočítá. :-) Jinak jsem PRO to s tebou zkusit a vzal bych tě jako adepta, potom se uvidí.
Návrat nahoru Goto down
https://gofe.forumczech.com
Richardo
Málomluvnej
Málomluvnej

Poeet p?íspivku : 22
Registration date : 07. 10. 08

PříspěvekPředmět: Re: RICHARDO   RICHARDO - Stránka 2 I_icon_minitimeWed Oct 08, 2008 7:10 pm

no čo sa tyka obetovania pre guildu tak rozhodne ano som ochotny ...aj ked niesom natom vzdy financne najlepsie a o expenie mi je az druhorade skor mi ide o to zahrat si s priatelskymi ludmi Smile
Návrat nahoru Goto down
Kitik
Ultraspamer
Ultraspamer
Kitik

Poeet p?íspivku : 508

PříspěvekPředmět: Re: RICHARDO   RICHARDO - Stránka 2 I_icon_minitimeWed Oct 08, 2008 7:14 pm

Unas su sami nasilnici Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
LudekT
Admin
Admin
LudekT

PříspěvekPředmět: Re: RICHARDO   RICHARDO - Stránka 2 I_icon_minitimeWed Oct 08, 2008 7:15 pm

O finance tu vůbec nejde, pro mě osobně je důležitější loajalita, prostě aby sme se mohly na tebe ve všem spolehnout a pochopitelně i ty na nás.
Návrat nahoru Goto down
Richardo
Málomluvnej
Málomluvnej

PříspěvekPředmět: Re: RICHARDO   RICHARDO - Stránka 2 I_icon_minitimeWed Oct 08, 2008 7:27 pm

no tak to ano vedel by som nejako pomoct či podporit guildu....aspon dufam Very Happy afro
Návrat nahoru Goto down
Kitik
Ultraspamer
Ultraspamer
Kitik

PříspěvekPředmět: Re: RICHARDO   RICHARDO - Stránka 2 I_icon_minitimeWed Oct 08, 2008 7:29 pm

A ja dufam ze trafis do HE afro
Návrat nahoru Goto down
Richardo
Málomluvnej
Málomluvnej

PříspěvekPředmět: Re: RICHARDO   RICHARDO - Stránka 2 I_icon_minitimeWed Oct 08, 2008 7:31 pm

VED NEMAŠ RAD SKATEBOARDING Smile afro
Návrat nahoru Goto down
Kitik
Ultraspamer
Ultraspamer
Kitik

PříspěvekPředmět: Re: RICHARDO   RICHARDO - Stránka 2 I_icon_minitimeWed Oct 08, 2008 7:33 pm

Tak prides pesi no boze afro
Návrat nahoru Goto down
Richardo
Málomluvnej
Málomluvnej

PříspěvekPředmět: Re: RICHARDO   RICHARDO - Stránka 2 I_icon_minitimeWed Oct 08, 2008 7:34 pm

no ale tak ma to nebavi Very Happy:D:D ale nie ked dojdem tak si snad najdem cas Smile afro
Návrat nahoru Goto down
Sepirot-The Paladin
Rozkecanej
Rozkecanej
Sepirot-The Paladin

Poeet p?íspivku : 119

PříspěvekPředmět: Re: RICHARDO   RICHARDO - Stránka 2 I_icon_minitimeWed Oct 08, 2008 7:37 pm

Zatim vubec nevim zasel bych si stebou par dangu a pak by se videlo Question Exclamation Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
LudekT
Admin
Admin
LudekT

PříspěvekPředmět: Re: RICHARDO   RICHARDO - Stránka 2 I_icon_minitimeWed Oct 08, 2008 7:37 pm

Klucí, je tu topic kterej se jmenuje POKEC, tak se běžte vykecávat tam tady diskutujte jen o přihlášce a věcech souvisejících s ní. Dík.
Návrat nahoru Goto down
Richardo
Málomluvnej
Málomluvnej

PříspěvekPředmět: Re: RICHARDO   RICHARDO - Stránka 2 I_icon_minitimeWed Oct 08, 2008 7:38 pm

nieje problem staci povedat kedy a kam a ide sa Very Happy:D:D
Návrat nahoru Goto down
Maashi
Ukecanej
Ukecanej
Maashi

Poeet p?íspivku : 134
Registration date : 28. 08. 08

PříspěvekPředmět: Re: RICHARDO   RICHARDO - Stránka 2 I_icon_minitimeFri Oct 10, 2008 1:09 pm

Zdravim..Bojim se toho ze v tehle guilde bude za chvilku 70% tanku, to nevim jak by jsme potom chodily dungy..jo zajdu s tebou rad dung ale myslim do guildy potrebujeme asi opravdu neco jineho nez mercka..
Návrat nahoru Goto down
Kitik
Ultraspamer
Ultraspamer
Kitik

PříspěvekPředmět: Re: RICHARDO   RICHARDO - Stránka 2 I_icon_minitimeFri Oct 10, 2008 8:00 pm

Masku 70% to nebude lebo ja mam 99% afro
Návrat nahoru Goto down
LudekT
Admin
Admin
LudekT

PříspěvekPředmět: Re: RICHARDO   RICHARDO - Stránka 2 I_icon_minitimeMon Oct 13, 2008 9:22 am

Takže co s tebou chlape?! Myslím že většina je pro, ale ještě by to chtělo aby si s náma taky občas někam zašel. Takže počkáme až po nějakým dungu ještě a pak se rozhodne. Jo a taky si myslím že by byl pro tebe velkej + kdyby si chtěl hrát toho mága naplno, protože zedník by se nám asi hodil nejvíc. Když budeš mít čas tak se ozvy někomu z nás na ICQ a někam zajdem ti ho "protáhnout na expy". Cool Pokud teda ještě máš zájem se k nám dostat.
Návrat nahoru Goto down
sidius
Ukecanej
Ukecanej
sidius

Poeet p?íspivku : 215

PříspěvekPředmět: Re: RICHARDO   RICHARDO - Stránka 2 I_icon_minitimeMon Oct 13, 2008 11:41 am

tak ja sem teda taky PRO
Návrat nahoru Goto down
Nub1um
Spamer
Spamer

Poeet p?íspivku : 281

PříspěvekPředmět: Re: RICHARDO   RICHARDO - Stránka 2 I_icon_minitimeTue Oct 14, 2008 1:41 pm

Koukal jsem nahodou na stranky OGW a cetl jsem si tam topik s tvoji prihlaskou...Ze mas PK jsem ani nevedel...co nam o tom neco povedet?
Návrat nahoru Goto down
LudekT
Admin
Admin
LudekT

PříspěvekPředmět: Re: RICHARDO   RICHARDO - Stránka 2 I_icon_minitimeTue Oct 14, 2008 1:57 pm

Nub1um napsal:
Koukal jsem nahodou na stranky OGW a cetl jsem si tam topik s tvoji prihlaskou...Ze mas PK jsem ani nevedel...co nam o tom neco povedet?

Hmm zajímavé. Mě by teda ani nevadilo že má nebo měl PK, ale spíš mi trochu vadí že se ve stejný den hlásí do dvou guild. Tak mi není jasný jestly chce k nám, nebo k nim a nebo je to jedno "kam mě vemou tam půjdu". No každopádně mě zajímá nějaký vysvětlení, nehodlám dělat unáhlený závěry.
Návrat nahoru Goto down
Richardo
Málomluvnej
Málomluvnej

PříspěvekPředmět: Re: RICHARDO   RICHARDO - Stránka 2 I_icon_minitimeTue Oct 14, 2008 6:43 pm

no tak to s tym PK to bolo tak ze mal som pristup na jedno ale uz nemam lebo sa predalo ze realne peniaze a s tou prihlaskou ...no viem ze to neni spravne ale odstupil som od nich lebo mi tam nesedeli viaceri ludia ..preto som si dal prihlasku sem lebo s vami som par krat bol a bolo to pohode ..tak asi tolko afro No
Návrat nahoru Goto down
Kitik
Ultraspamer
Ultraspamer
Kitik

PříspěvekPředmět: Re: RICHARDO   RICHARDO - Stránka 2 I_icon_minitimeWed Oct 15, 2008 7:01 pm

No mne richardo pisal ze napisal prihlasku k ogw ale ze sa mu tamnepacia nejaky ludia a pytal sa ci bude mat nejakusancu unas.............
Návrat nahoru Goto down
LudekT
Admin
Admin
LudekT

PříspěvekPředmět: Re: RICHARDO   RICHARDO - Stránka 2 I_icon_minitimeWed Oct 15, 2008 7:26 pm

Kitik napsal:
No mne richardo pisal ze napisal prihlasku k ogw ale ze sa mu tamnepacia nejaky ludia a pytal sa ci bude mat nejakusancu unas.............

OK jen jsem chtěl vědět co a jak.
Návrat nahoru Goto down
Kitik
Ultraspamer
Ultraspamer
Kitik

PříspěvekPředmět: Re: RICHARDO   RICHARDO - Stránka 2 I_icon_minitimeWed Oct 15, 2008 9:56 pm

Tak som ti to vysvetlil............
Návrat nahoru Goto down
LudekT
Admin
Admin
LudekT

PříspěvekPředmět: Re: RICHARDO   RICHARDO - Stránka 2 I_icon_minitimeSun Oct 26, 2008 8:03 pm

Takže je mi líto, ale defakto nehraje, neaktivní. Takže prozatím uzavírám. NEPŘIJAT
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: RICHARDO   RICHARDO - Stránka 2 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

RICHARDO
Strana 2 z 2Jdi na stránku : Previous  1, 2

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Gangsters of Endor :: Forum :: Veřejná část :: Přihlášky :: Nepřijati-
Přejdi na: