| Nardir Eluvius | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Yippie
Poeet p?íspivku : 13 Registration date : 29. 01. 09
| Předmět: Nardir Eluvius Thu Jan 29, 2009 10:33 pm | |
| Zdravím všechny , chtěl bych k vám s priestem Nardir Eluvius , úroveň této postavy je 26. Dále mám čorku Infection / Evolution , na úrovni 13té ( spíše na otevírání pokladků ) , a v poslední řadě crafta ( fishing , mining 60 ) a mýho fighteríka , kterého teď expím a ten má úroveň 6tou Uo jako takovou hraji asi 5 let , z toho jsem působil par týdnů na kelevaru , midkemii a pár dnů na morii , zbytek času věnován pro Endor , v gildách jsme byl fakt spousta , za ty roky se toho stihne hodně , ale za aktuálního priesta ve Free , a občas jsem prudil na mapě CoMu Ale je to tam jak na hřbytově .. Dříve jsme byl za jiného priesta v Dvůr , ale to už je pár let , pak Element , už dál nevím Proč právě vy? myslím , že bych jako se svou úroví mezi vás zapadl , a k nečemu bych i byl Tak uživím se určitě , ale dělaj mi problém itemky UOam , VT , TS , ICQ , Mikrofon mám Bydlím v Uničově , kosek od Olomouce , jmenuju se david Slavík , je mi téměř 15 let , mé koničky jsou školní přestafky a PC od příchodu ze školy do večera , pak nějakej seriál a hurá spát Občas zajdu na hokej , jak Uničov 2. liga , tak můj strejda liga vesnická V pravidlech to nemáte , ale aby jste věděli , kdo to tu valstně píše , tak možná někdo znal : Morcheeba Manda ( drujd ) , Zuzanka ( alchemik ) , Blecha Spamerka ( priest ) , Valten ( priest ) a už nějaký rok Moucha CC ( priest ) - priesty mám fakt rád | |
|
| |
Tulpa Málomluvnej
Poeet p?íspivku : 28 Registration date : 23. 11. 08
| Předmět: Re: Nardir Eluvius Thu Jan 29, 2009 11:14 pm | |
| Jmen Riki ti neco nerika ? A ban ze jsi dostal to nepriznas? | |
|
| |
Yippie
| Předmět: Nardir Eluvius Thu Jan 29, 2009 11:40 pm | |
| - Tulpa napsal:
- Jmen Riki ti neco nerika ? A ban ze jsi dostal to nepriznas?
Rikiho znám , na ban se ještě nikdo neptal , jak tak koukám ? Proč chceš vědet jetsli znám Rikiho? | |
|
| |
Yippie
| Předmět: Nardir Thu Jan 29, 2009 11:43 pm | |
| Jóó , jsme zapomněl , na Jerevana ( necr ) , taky už nemám | |
|
| |
Tulpa Málomluvnej
| Předmět: Re: Nardir Eluvius Thu Jan 29, 2009 11:48 pm | |
| protoze jsi vykradl cele gh tosu ukrad jsi skoro vsechny tosacky postavy byl jsi v tom zapletenej . | |
|
| |
Yippie
| Předmět: Re: Nardir Eluvius Thu Jan 29, 2009 11:50 pm | |
| | |
|
| |
Tulpa Málomluvnej
| Předmět: Re: Nardir Eluvius Thu Jan 29, 2009 11:51 pm | |
| Ty a Verciongetorix! jsem svedek v Tosu jsem v tu dobu byl !
Riki kvuli tomu pak skoro umrel !!! skoncil v nemocnici mel tezkou nemoc predtim a vy jste to udelali skoro umrel skolaboval ! | |
|
| |
Yippie
| Předmět: Nardir Thu Jan 29, 2009 11:57 pm | |
| Chceš Rikiho icq? Sám ti řekne , že kliček , práva i hesla na postavy mněl Verci , jediné co ja udělal , že sjem koupil barák , řekl , že na něj nemá a jen co prodá ingoty ( na to chtěl barák ) tak mi to vrátí , vůbec nevím co jsi viděl ale ja jen kupoval barák někdě v jakési evsničce na sněhu , pagan nebo kde jsou ty baráky | |
|
| |
Yippie
| Předmět: Re: Nardir Eluvius Thu Jan 29, 2009 11:58 pm | |
| - Tulpa napsal:
- Ty a Verciongetorix! jsem svedek v Tosu jsem v tu dobu byl !
Riki kvuli tomu pak skoro umrel !!! skoncil v nemocnici mel tezkou nemoc predtim a vy jste to udelali skoro umrel skolaboval ! Jak umřel? Myslíš , že kdyby si Riki myslle , že ja sem to prase co mu podělalo ty crafty , tak by smenou 4 měsíce chodil dungy? HAHAHAHA , si vtipný , Ludo smaž toto , Tulpasi , ty mi písni 293-789-903 , hezky si popovídáme , teda pokud jsi Tulpas | |
|
| |
Tulpa Málomluvnej
| Předmět: Re: Nardir Eluvius Thu Jan 29, 2009 11:59 pm | |
| A proto si dostal ban ze jsi mu koupil barak postavy ktere byli ukradeny byli logovane z tveho ip . | |
|
| |
Yippie
| Předmět: Re: Nardir Eluvius Fri Jan 30, 2009 12:00 am | |
| - Tulpa napsal:
- A proto si dostal ban ze jsi mu koupil barak postavy ktere byli ukradeny byli logovane z tveho ip .
Máš špatné informace , kraft , Zuzanka , kvůli kterému jsem mněl ban , koupil jsme ho řekněme v září , v lednu , cca 5 měsíců teda , to se vše seběhlo , od toho , co sjem alchemiak koupil od Kodase myslim , nebo koudhyo , jeden z nich jsme ho logl ja a bratr - stejná ip , takže si nevymýšlej něco , o čem víš kulový | |
|
| |
Tulpa Málomluvnej
| Předmět: Re: Nardir Eluvius Fri Jan 30, 2009 12:01 am | |
| Ja uz jsme rek ja sjem svedek jak se to vsechno stalo v toSu jsme v tu chvili byl ... a se spinou jako ty si na icq psat nebudu | |
|
| |
Yippie
| Předmět: Re: Nardir Eluvius Fri Jan 30, 2009 12:09 am | |
| - Tulpa napsal:
- Ja uz jsme rek ja sjem svedek jak se to vsechno stalo v toSu jsme v tu chvili byl ... a se spinou jako ty si na icq psat nebudu
Tady bych tě nerad poslal do .... | |
|
| |
Tulpa Málomluvnej
| Předmět: Re: Nardir Eluvius Fri Jan 30, 2009 12:17 am | |
| | |
|
| |
Yippie
| Předmět: Re: Nardir Eluvius Fri Jan 30, 2009 1:10 am | |
| | |
|
| |
Yippie
| Předmět: Re: Nardir Eluvius Fri Jan 30, 2009 1:13 am | |
| | |
|
| |
Kitik Ultraspamer
Poeet p?íspivku : 508 Registration date : 27. 08. 08
| Předmět: Re: Nardir Eluvius Fri Jan 30, 2009 1:30 am | |
| Tak poznam ta ako Jerevana za cias WoH a bol to fakt podelavac stale na nas nabehli pk a myslim ze na mape comu robil viac nez prudil........... zasadne PROTI!!!!! | |
|
| |
Muerto Ukecanej
Poeet p?íspivku : 238 Registration date : 27. 08. 08
| Předmět: Re: Nardir Eluvius Fri Jan 30, 2009 9:46 am | |
| | |
|
| |
LudekT Admin
Poeet p?íspivku : 835 Age : 46 Registration date : 27. 08. 08
| Předmět: Re: Nardir Eluvius Fri Jan 30, 2009 10:00 am | |
| No Blechu Spamerku si pamatuju, zaco si dostal BAN už nevím. Rikiho se zeptám sám. A ty napiš důvod BANu a žádný "omáčky" okolo.... | |
|
| |
Yippie
| Předmět: Re: Nardir Eluvius Fri Jan 30, 2009 1:13 pm | |
| - LudekT napsal:
- No Blechu Spamerku si pamatuju, zaco si dostal BAN už nevím. Rikiho se zeptám sám. A ty napiš důvod BANu a žádný "omáčky" okolo....
Důvod BANu je takový , že jsem koupil postavu , kterou dřív vlastnil prý nějaký teď už zabanovaný hráč , sám nevím kerej | |
|
| |
Yippie
| Předmět: Re: Nardir Eluvius Fri Jan 30, 2009 1:14 pm | |
| - Kitik napsal:
- Tak poznam ta ako Jerevana za cias WoH a bol to fakt podelavac stale na nas nabehli pk a myslim ze na mape comu robil viac nez prudil........... zasadne PROTI!!!!!
JJ robil jsem tam víc , chodil jsem expit , a nikdy bych nevolal pk na normální gildu | |
|
| |
Yippie
| Předmět: Re: Nardir Eluvius Fri Jan 30, 2009 1:15 pm | |
| Lock , mám teď lepší nabídku na zábavu , zdarec | |
|
| |
LudekT Admin
Poeet p?íspivku : 835 Age : 46 Registration date : 27. 08. 08
| Předmět: Re: Nardir Eluvius Fri Jan 30, 2009 1:27 pm | |
| Takže po ICQ "rozhovoru" lockuju na vlastní žádost a už ho mám i ignore, to co mi psal za něj muselo psát 10 letý dítě jinak to není možný.... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nardir Eluvius | |
| |
|
| |
| Nardir Eluvius | |
|